Partner serwisu
Badanie: 17 proc. konsumentów podczas świąt wielkanocnych marnuje...
Polacy jedzą coraz mniej jaj. Częściej sięgają po te z chowu...
Lavazza z podsumowaniem zaangażowania na rzecz 32. Finału WOŚP
Zeromat - Pożegnaj Pepsi MAX i otrzymaj dwie puszki Pepsi ZERO CUKRU
Konkurs Lady Amarena 2024: polskie barmanki startują do boju o...
XVI Konferencja...
Trwa XVI konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
XVI Konferencja...
XVI Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym -...
XVI Konferencja...
Stoiska wystawców na Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle...
XVI Konferencja...
Dziękujemy gospodarzowi honorowemu - BAHLSEN POLSKA Sp. z o.o. Sp. k.
28 lutego 2024
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA PRODUKCJA I KONSUMPCJA
Przetwórstwo żywności generuje ogromne ilości odpadów, powodując zanieczyszczenie gleby, wody i powietrza. Zmienić może to model gospodarki o obiegu zamkniętym z gruntowną modyfikacją systemów produkcyjnych,...
04 grudnia 2023
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do konkurencji?
Większość produktów na rynku jest w dużym stopniu podobna do tego, co proponuje konkurencja. Jak wyróżnić się w takiej sytuacji?
16 października 2023
Jak „uczyć” drożdże procesów fermentacji?
Drożdże istotnie wpływają na procesy fermentacyjne, a także na charakter produkowanych piw. W ostatnich latach wzrosło zainteresowanie selekcją i udoskonalaniem drożdży, choćby ze względu na wzrastające trendy wydajniejszego...
Reklama

XX Jesienne Spotkanie Browarników

19 września 2023
Wystawa piwa
Jednym z elementów, które wpisały się w program Jesiennych Spotkań Browarników, organizowanych przez firmę BMP, jest wystawa piw zgłoszonych przez polskie browary. Wystawie towarzyszy oczywiście degustacja.
19 września 2023
O produkcji piwa po raz 20.
18-20 września w Hotelu Gołębiewski w Wiśle odbywa się jubileuszowa XX edycja Jesiennego Spotkania Browarników. W czasie 3 dni spotkań uczestnicy będą mieli okazję wymienić się doświadczeniami, porozmawiać o wyzwaniach, z...
19 września 2023
Jesienne Spotkanie Browarników w Wiśle [GALERIA ZDJĘĆ]
Poniżej znajdą Państwo galerię zdjęć z XX Jesiennego Spotkania Browarników, które odbywa się 18-20 września w Wiśle.
28 marca 2024
Nowa odsłona Chef’s Menu trwa!
Od 23 lutego mieszkańcy Warszawy, Krakowa i Gdańska mają możliwość odkrywania wyjątkowych restauracji w Polsce poprzez ich flagowe menu. W ramach MENUFEST, każdy Gość otrzymuje w prezencie wyjątkowy welcome drink od Partnera! Menu...
28 marca 2024
Polacy wybrali – oto nowy król wielkanocnych wypieków! W tym roku to sernik jest ulubionym ciastem...
Jeszcze dwa lata temu mazurek był niekwestionowanym królem wielkanocnych wypieków[1]. W tym roku zwycięzcą jest sernik – tak wynika z sondażu zainicjowanego przez markę KASIA na temat świątecznych zwyczajów...
26 marca 2024
Alpro Flexi Team przypomina: Roślinne nie gryzie!
Trwa kampania influencer marketingowa marki Alpro, producenta napojów roślinnych oraz roślinnych alternatyw dla jogurtu i deserów, należącego do spółki Danone. Influencerzy tworzący Alpro Flexi Team przekonują, aby wraz z...
27 marca 2024
Dalmore dla kolekcjonerów whisky
Dalmore, jeden z najbardziej znanych na świecie producentów whisky, po raz drugi wprowadza na rynek kolekcjonerskie arcydzieło sztuki - trzy karafki z wyjątkowo rzadką whisky z Highlands oraz dwie rzeźby z bursztynowego szkła. Zestaw...
26 marca 2024
Nowa odsłona piwa Beck’s
Światowy lider niemieckich piw rozszerza portfolio na polskim rynku i wprowadza produkt w puszce o 500 ml, a także nowe dedykowane dla tej pojemności opakowanie wielopaków, redukując tym samym ilość plastiku wykorzystanego do ich...
25 marca 2024
Warka prezentuje nowości produktowe i smakowe
Warka nieustannie wyznacza kierunki w piwnych innowacjach. W odpowiedzi na zmieniające się upodobania, zwłaszcza młodych dorosłych, w ubiegłym roku na Planecie Warka pojawiła się Warka 0,0% Energy. Produkt szybko zyskał popularność, a na...
27 września 2022
Na Jesiennym Spotkaniu Browarników
Ponad 270 wzięło udział w XIX Jesiennym Spotkaniu Browarników – jednej z największych konferencji naukowo-technicznych dla branży piwowarskiej w Polsce.
27 września 2022
Warsztaty na początek Jesiennego Spotkania Browarników
“Ocena organoleptyczna piwa kluczem do prawidłowej kontroli przebiegu fermentacji” – szkolenie piwowarskie o takim tytule zostało zorganizowane w przeddzień konferencji Jesienne Spotkanie Browarników.
20 września 2022
Poznaj wystawców i zbieraj naklejki
Dlaczego warto odwiedzić stoiska? Dla osób, które wezmą udział w rywalizacji czekają ciekawe nagrody.

Reklama

Najnowszy numer

ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ