Partner serwisu
Nowa hala i nowoczesna linia do produkcji dżemów Herbapolu-Lublin w...
Kampania Safe2Eat 2024: zwiększenie znaczenia konsumentów w całej...
Sport, owoce i warzywa – co Polacy myślą o zdrowym trybie życia?
Coca-Cola wyłania najlepszego barmana w Polsce – Kinley Mixology...
Arkadiusz Kiliński o efektywnej gospodarce energią w zakładzie...
XVI Konferencja...
Trwa XVI konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
XVI Konferencja...
XVI Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym -...
XVI Konferencja...
Stoiska wystawców na Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle...
XVI Konferencja...
Dziękujemy gospodarzowi honorowemu - BAHLSEN POLSKA Sp. z o.o. Sp. k.
28 lutego 2024
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA PRODUKCJA I KONSUMPCJA
Przetwórstwo żywności generuje ogromne ilości odpadów, powodując zanieczyszczenie gleby, wody i powietrza. Zmienić może to model gospodarki o obiegu zamkniętym z gruntowną modyfikacją systemów produkcyjnych,...
04 grudnia 2023
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do konkurencji?
Większość produktów na rynku jest w dużym stopniu podobna do tego, co proponuje konkurencja. Jak wyróżnić się w takiej sytuacji?
16 października 2023
Jak „uczyć” drożdże procesów fermentacji?
Drożdże istotnie wpływają na procesy fermentacyjne, a także na charakter produkowanych piw. W ostatnich latach wzrosło zainteresowanie selekcją i udoskonalaniem drożdży, choćby ze względu na wzrastające trendy wydajniejszego...

XX Jesienne Spotkanie Browarników

19 września 2023
Wystawa piwa
Jednym z elementów, które wpisały się w program Jesiennych Spotkań Browarników, organizowanych przez firmę BMP, jest wystawa piw zgłoszonych przez polskie browary. Wystawie towarzyszy oczywiście degustacja.
19 września 2023
O produkcji piwa po raz 20.
18-20 września w Hotelu Gołębiewski w Wiśle odbywa się jubileuszowa XX edycja Jesiennego Spotkania Browarników. W czasie 3 dni spotkań uczestnicy będą mieli okazję wymienić się doświadczeniami, porozmawiać o wyzwaniach, z...
19 września 2023
Jesienne Spotkanie Browarników w Wiśle [GALERIA ZDJĘĆ]
Poniżej znajdą Państwo galerię zdjęć z XX Jesiennego Spotkania Browarników, które odbywa się 18-20 września w Wiśle.
10 maja 2024
Innowacyjne podejście do diety ketogenicznej
W dzisiejszych czasach dbanie o zdrowie i kondycję fizyczną stało się nie tylko modą, ale i koniecznością. Wśród licznych trendów żywieniowych, jeden z nich wybija się na prowadzenie - dieta keto. Ograniczenie...
08 maja 2024
Orzeźwiające smaki w letniej ofercie Costa Coffee
Nie ma nic bardziej orzeźwiającego w upalne dni niż mrożone kawy, zimne napoje owocowe i świeżo wyciskane soki. Dlatego tych pozycji nie mogło zabraknąć w letniej odsłonie oferty Costa Coffee. Królują w niej Refreshery i świeżo...
06 maja 2024
Europejczycy ograniczają spożycie mięsa na rzecz produktów roślinnych
Ponad połowa Europejczyków jedzących mięso aktywnie ogranicza jego roczne spożycie. Niemal 30 proc. co najmniej raz w tygodniu spożywa przynajmniej jedną roślinną alternatywę mięsa lub nabiału – wynika z badania ProVeg....
10 maja 2024
Coca-Cola wyłania najlepszego barmana w Polsce – Kinley Mixology Club wraca w nowej odsłonie
Właśnie wystartowała IV edycja flagowego programu Kinley, stworzonego przez system firm Coca-Cola. Jego celem jest promowanie sztuki tworzenia koktajli i moktajli, szczególnie tych na bazie produktów marki. Na pasjonatów...
07 maja 2024
Debiut zwycięskiego piwa w nowej edycji „Niech Świat Pozna Twoje Piwo” w ofercie Lidl Polska
Po ogłoszeniu wyników czwartej odsłony konkursu dla domowych piwowarów „Niech Świat Pozna Twoje Piwo”, zorganizowanego przez Lidl Polska oraz Browar PINTA, przyszedł czas, by zanurzyć się w smakowych doznaniach...
07 maja 2024
Łap chwile. Lech z nowym spotem
Rusza kolejny etap kampanii piwa Lech w ramach nowej platformy komunikacyjnej marki. Głównym elementem jest spot zachęcający do łapania chwil, którego premiera ma miejsce 6 maja. ​
27 września 2022
Na Jesiennym Spotkaniu Browarników
Ponad 270 wzięło udział w XIX Jesiennym Spotkaniu Browarników – jednej z największych konferencji naukowo-technicznych dla branży piwowarskiej w Polsce.
27 września 2022
Warsztaty na początek Jesiennego Spotkania Browarników
“Ocena organoleptyczna piwa kluczem do prawidłowej kontroli przebiegu fermentacji” – szkolenie piwowarskie o takim tytule zostało zorganizowane w przeddzień konferencji Jesienne Spotkanie Browarników.
20 września 2022
Poznaj wystawców i zbieraj naklejki
Dlaczego warto odwiedzić stoiska? Dla osób, które wezmą udział w rywalizacji czekają ciekawe nagrody.

Reklama

Najnowszy numer

ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ