Partner serwisu
Nowa maszyna STM Arrow Can EPV 14/2 w ofercie STM GROUP
Appetita wystartowała z konkursem konsumenckim „PRZYPRAWIAJ I...
CEDROB FOODS S.A. z nagrodą kupców polskich
Światowy Dzień Mleka. A jak mleko, to z Piątnicy – no bo skąd!
Polacy uwielbiają smaki Korei
XVI Konferencja...
Trwa XVI konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
XVI Konferencja...
XVI Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym -...
XVI Konferencja...
Stoiska wystawców na Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle...
XVI Konferencja...
Dziękujemy gospodarzowi honorowemu - BAHLSEN POLSKA Sp. z o.o. Sp. k.
28 lutego 2024
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA PRODUKCJA I KONSUMPCJA
Przetwórstwo żywności generuje ogromne ilości odpadów, powodując zanieczyszczenie gleby, wody i powietrza. Zmienić może to model gospodarki o obiegu zamkniętym z gruntowną modyfikacją systemów produkcyjnych,...
04 grudnia 2023
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do konkurencji?
Większość produktów na rynku jest w dużym stopniu podobna do tego, co proponuje konkurencja. Jak wyróżnić się w takiej sytuacji?
16 października 2023
Jak „uczyć” drożdże procesów fermentacji?
Drożdże istotnie wpływają na procesy fermentacyjne, a także na charakter produkowanych piw. W ostatnich latach wzrosło zainteresowanie selekcją i udoskonalaniem drożdży, choćby ze względu na wzrastające trendy wydajniejszego...
Reklama

XX Jesienne Spotkanie Browarników

19 września 2023
Wystawa piwa
Jednym z elementów, które wpisały się w program Jesiennych Spotkań Browarników, organizowanych przez firmę BMP, jest wystawa piw zgłoszonych przez polskie browary. Wystawie towarzyszy oczywiście degustacja.
19 września 2023
O produkcji piwa po raz 20.
18-20 września w Hotelu Gołębiewski w Wiśle odbywa się jubileuszowa XX edycja Jesiennego Spotkania Browarników. W czasie 3 dni spotkań uczestnicy będą mieli okazję wymienić się doświadczeniami, porozmawiać o wyzwaniach, z...
19 września 2023
Jesienne Spotkanie Browarników w Wiśle [GALERIA ZDJĘĆ]
Poniżej znajdą Państwo galerię zdjęć z XX Jesiennego Spotkania Browarników, które odbywa się 18-20 września w Wiśle.
28 maja 2024
Polacy uwielbiają smaki Korei
Słodki, słony, kwaśny, gorzki i ten najbardziej zachęcający – umami. Smaki te znajdziemy w potrawach każdej kuchni, ale jak wynika z analizy Wolt – teraz szczególnie cenimy je w kuchni koreańskiej. Liczba ich...
27 maja 2024
Zasmakuj w azjatyckiej kuchni – WINIARY rozszerza ofertę o nowości, doskonałe do gotowania w domu!
Kuchnia azjatycka na dobre zadomowiła się w Polsce, nieustannie zachwycając nieoczywistymi smakami i aromatami. Marka WINIARY, w odpowiedzi na rosnące zainteresowanie popularnymi daniami z Dalekiego Wschodu, wprowadza nowości produktowe. Pasty...
27 maja 2024
Dynamiczny rozwój rynku FMCG w Polsce
Rynek FMCG (Fast Moving Consumer Goods – produkty szybkozbywalne) obejmuje codzienne produkty takie jak żywność, napoje, kosmetyki, produkty do sprzątania, alkohol i wyroby tytoniowe. W Polsce sektor ten przechodzi znaczącą...
28 maja 2024
Nowa maszyna STM Arrow Can EPV 14/2 w ofercie STM GROUP
Rynek napojowy w Polsce i na świecie zmienia się w ostatnim czasie bardzo dynamicznie. Trend zrównoważonego rozwoju dotyka wszystkich producentów napoi począwszy od browarów i produkcji alkoholi skończywszy na naturalnych...
21 maja 2024
Mazurska Manufaktura S.A. nawiązała współpracę z kolejnym zagranicznym partnerem
Mazurska Manufaktura S.A., specjalizująca się w produkcji rzemieślniczych alkoholi mocnych oraz regionalnego piwa, nawiązała współpracę z kolejnym zagranicznym partnerem. Tym samym została na polskim rynku wyłącznym dystrybutorem...
21 maja 2024
Letni smak z linii Żubrówka Fresh ŻU
Koneserzy linii Fresh ŻU od Żubrówki Bison Grass mają kolejny powód do zadowolenia. Do rodziny smaków, które podbiły podniebienia pełnoletnich konsumentów ceniących owocowe doznania – dołączyła Juicy...
27 września 2022
Na Jesiennym Spotkaniu Browarników
Ponad 270 wzięło udział w XIX Jesiennym Spotkaniu Browarników – jednej z największych konferencji naukowo-technicznych dla branży piwowarskiej w Polsce.
27 września 2022
Warsztaty na początek Jesiennego Spotkania Browarników
“Ocena organoleptyczna piwa kluczem do prawidłowej kontroli przebiegu fermentacji” – szkolenie piwowarskie o takim tytule zostało zorganizowane w przeddzień konferencji Jesienne Spotkanie Browarników.
20 września 2022
Poznaj wystawców i zbieraj naklejki
Dlaczego warto odwiedzić stoiska? Dla osób, które wezmą udział w rywalizacji czekają ciekawe nagrody.

Reklama

Najnowszy numer

ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ